adi-bulboaca-fotografia-inseamna-liberta

ADI BULBOACĂ

Având peste 1000 de spectacole fotografiate la activ, Adi este unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați fotografi de teatru și dans din România. 

Citește interviul nostru cu Adi aici.

Hajdu Tamas.jpg

HAJDU TAMÁS

Hajdu Tamás este veterinar și fotograf în Baia Mare, România. Fotografia lui este ironică și ludică, dar în același timp dramatică. De-a lungul timpului a avut mai multe expoziții, a câștigat o serie de concursuri foto și fotografiile lui au fost incluse în reviste foto românești și internaționale. 

Puteți vedea câteva din proiectele sale foto și din articole aici.

portret.jpg

HORIA MANOLACHE

Horia Manolache este cunoscut pentru proiecte foto ca "The Prince and the Pauper" sau "The Chairs", expunând la galerii și câștigând concursuri în San Francisco, Florența sau Paris. În portretele și fotografia de artă se bazează nu numai pe tehnică, dar și pe instinct și pe dezvoltarea relației cu subiectul, mergând dincolo de aparențe.

Puteți vedea câteva dintre proiectele lui Hora aici.

21765596_828421050616495_759975577921188

CRISTIAN CRISBĂȘAN

Cristian Crisbășan nu este fotograful care să caute „lucrurile frumoase”. Căutând adesea să iasă din zona de confort, portretele și nudurile lui sunt oneste și provocatoare. „The New Erotic Photography” și „The Big Book of Pussy” (publicate de TASCHEN) sunt doar două albume de artă în care i-au fost publicate fotografiile. Nu crede că este nevoie de aparatură extravagantă de iluminat pentru a face fotografie; sau, în cuvintele lui David Bailey pe care Cristi adesea le împărtășește ca motto, „I’m happy with (…) any fucking light that’s there”.
Un interviu cu Cristian puteți citi aici.

cornel-lazia-de-la-suie-paparude-la-manh

CORNEL LAZIA

Cornel a trecut de la fotografie de concert la cea de modă, de la fotografie comercială la peisaje urbane artistice. Este cu adevărat un fotograf cu experiență, unul dintre cei mai apreciați fotografi români. 

Citește interviul nostru cu Cornel aici.

20806.jpg

SILVIU GHEȚIE

Silviu Gheție fotografiază de obicei pe străzile din Baia Mare, unde locuiește în prezent. Dar a mers până la Bruxelles, Teheran și Madrid pentru a expune, până în Peninsula Antarctică pentru a fotografia pinguinii și prin țară ca fotograf de platou pentru filme ca „Aferim!” sau „Eu când vreau să fluier, fluier”. Tragismul și hilarul merg mână în mână în fotografiile lui.

Mai multe despre Silviu puteți citi în interviul de aici.

20702.jpg

IOANA MOLDOVAN

Ioana Moldovan este genul de fotograf care nu doar „fură” cadre, ci își alocă timp să cunoască universul vieților celor pe care îi surprinde în imagini. Ca fotojurnalistă colaborează cu publicații ca documentaria.ro, LensCulture, The New York Times sau Al Jazeera English. În ultimul timp a documentat vizual zone de conflict, proteste și minorități etnice, religioase și sexuale.
Citește mai mult despre Ioana în interviul de aici.